Dit bier proeft even lekker als het eruitziet! Om onze Framboise te maken, voegen we frambozensap toe aan de lambiek.
Dat geeft hem een delicaat fruitig parfum en een mooi donkerroze kleur, een beetje zoals de jurk die ik droeg op het trouwfeest van onze neef Willy.
(Maar dit zal u vast niet interesseren, ik denk niet dat u Willy kent).
De Framboise is uiterst geschikt als aperitief, maar ik gebruik haar ook in de keuken.
En wanneer ik de fles niet helemaal leegmaak in mijn bereidingen, schenk ik de rest uit in mijn glas.
Een eenjarige lambiek waarin 30% filtraat van vers geperste frambozen wordt gemacereerd.
SINDS:1980
KLEUR Rood, lichtjes gesluierd
BEWARINGSTIPS Staand bewaren
CALORIEËN 52 Kcal (100 ml)
SMAAK Fruitig frambozenaroma met heerlijk zoete ondertoon. Zoete smaak van frambozen en zacht zuur, met toetsen van hout, in de afdronk.
SERVEERTIP- Witloof salade
Desserten: taart met fondant chocolade, cheesecake, frambozen, ijsjes
SCHENKTEMPERATUUR2-3 °C