De Guinness met alles behalve de alcohol. Guinness 0.0 pronkt met dezelfde heerlijk zachte smaak, perfect uitgebalanceerde smaak en unieke donkere kleur van Guinness, maar dan zonder de alcohol.
Om Guinness 0.0 te maken, beginnen de St James's Gate-brouwers met het brouwen van Guinness precies zoals ze altijd hebben gedaan, met dezelfde natuurlijke ingrediënten; water, gerst, hop en gist; voordat u de alcohol voorzichtig verwijdert door middel van een koude filtratiemethode. Door het koude filtratieproces kan de alcohol eruit worden gefilterd zonder thermische stress op het bier te veroorzaken, waardoor de integriteit van de smaak en het karakter worden beschermd. De brouwers mengen en balanceren vervolgens zorgvuldig de smaken om het kenmerkende smaakprofiel en de smaakkenmerken van Guinness te waarborgen.
Het resulterende product is een stout die onmiskenbaar Guinness is, alleen zonder de alcohol, met dezelfde donkere, robijnrode vloeistof en romige schuimkraag, hints van chocolade en koffie, soepel in balans met bittere, zoete en geroosterde tonen.