Gemaakt met de oosterse citrus soort Yuzu die de gin extra frisse tonen geeft!
Etsu staat voor 'Plezierig' in het Japans. De Etsu gin is in Hokkaido uitgewerkt volgens een geheim Aziatisch recept met verschillende Aziatische plantaardige ingrediënten (bessen, paprika’s, thee en verse citrusvruchten van de Japanse eilanden), waaronder gele Yuzu die deze bloemige gin domineert.
Smaakomschrijving: Fruitig en floraal met duidelijke Yuzu tonen. Licht kruidig met tonen van peper, thee en rode bessen.
Neus: bloemen en planten, tonen van citrusvruchten met een yuzu-overwicht
Palet: Frisse en evenwichtige pepers met hints van groene thee en bessen
Afdronk: Sansho-peper eindigend op yuzu-aroma’s
Garnering: Citroenschil, Limoen partje of peperkorrels.
Alcohol: 43%
Land: Japan
Distilleerderij: Asahikawa Distillery, Hokkaido
Botanicals: Jeneverbes, Yuzu, Sinaasappel, Bessen, Thee, Sansh Perperkorrels, Koriander, Angelica wortel en Zoethout.